Titbits From Abroad
RSS RSS napište nám

9tv.co.il: Migrační tsunami, kostlivci ve skříni

24.2.2016 |

Škrtí „Bundesmutti“ stopy politické puberty?

Migrační vlna, hecovaná hlava nehlava, leze Německu krkem. Proti je 81 procent. Kancléřka, znalá slalomu úhoře, přesto trucuje. Proč to politické harakiri riskuje? S pikantní nápovědou přichází izraelský televizní portál 9tv.co.il.

Prošel se kancléřčinou politickou pubertou. Angažovanost, jíž se hemží, je  nadstandardní. Roky před „pádem berlínské zdi“. A právě na straně země, již vymazal z politické mapy. Její ideologie a propagandy. Spojeneckých vazeb na Východ. A to i v terénu, řízeném východoněmeckou tajnou službou.

Podobně překabátěných kariér jsou mraky. Německo na ně nemá monopol. Chce to „splachovací“ náturu. „Vzetí na milost“ – a katapultáž na protilehlé straně – je koňským handlem. Nová kariéra totiž bývá k mání jen „za něco“. „Za něco“ na ty, s nimiž honila tu dřívější.  

To poslední, co ten kšeft nabízí, jsou volné ruce. Osobní integrita, imunní vůči vydírání. Je to i případ „Bundesmutti“? Kope za chaos, exportovaný už i její zemi, coby člověk v tísni?

Proč ty pikantérie šíří právě televize země, stojící režii chaosu na export hned po pravici? Za pozornost stojí každopádně.Tady jsou odkazy na plném znění originálu v ruském jazyce:  

Ангела Меркель как змеиное яйцо Штази. Часть 1-я.

Ангела Меркель как змеиное яйцо Штази. Часть 2-я